2020-2021 Sonbahar Kış Saç Aksesuarları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Yazın sonuna geldik. Sonbaharla birlikte yeni sezon kıyafetleri, renkleri, en trend parçaları derken sıra geldi kombinlerinizin olmazsa olmazı saç aksesuarlarına. Geçtiğimiz haftalarda, Paris, Londra, New York gibi dünyanın önde gelen şehirlerinde yapılan ve markaların sonbahar-kış koleksiyonlarını tanıttıkları moda haftaları süresince podyumda sergilenen detaylar sonucu ortaya aksesuarlarla ilgili çarpıcı detaylar da çıkıyor.

Özellikle de bu sezonun saç aksesuarları önceki yıllara göre daha da heyecan verici. Bu aksesuarlara bir nevi öncü trendler de diyebiliriz. Çünkü bu sıralar modacılar bu aksesuarları podyumlarda sergilemeye doyamıyor.

Çoğu zaman podyumlarda kullanılan parçalar sadece orada insanlara gösterilmek amaçlı yapılıyor. Ancak bu kez durum farklı. Çünkü bu kez amaç tüm bu aksesuarların, kıyafetlerin insanlar tarafından da benimsenmesi ve kullanılması onları gerçek birer trend haline getiriyor.

Siz de 2020-2021 sonbahar/kış podyumlarını süsleyen aksesuarlardan en trend olanlarını derledik. Yapmanız gereken sadece kendi tarzınıza uygun olanı seçmek!

1) Taşlı, Parıltılı, Toka ve Taçlar

Son dönemlerde farkettiyseniz taçların geri döndüğünü görmüşsünüzdür. Saç bantları ve saç fuları sonrası kaybettikleri ilgiyi ve popülerliği bu sonbahar kış sezonunda görmeye başladılar. Üstelik efsane bir dönüş yaptılar. Artık o eski dönemdeki sade ve basit taçlardan eser kalmadı. Yeni ve gösterişli modelleriyle kendilerini kanıtlamayı başardılar.

Yeni sezon taçlarında taş, parıltı, ve fiyonk detaylarıyla karşılaşacaksınız. Üstelik kıyafetlerde gördüğümüz bu fiyonk detayları sadece saç aksesuarlarında karşımıza çıkmıyor. Aynı zamanda kolye ve bileklik takı çeşitlerinde çok sık görmeye başladık.

2) Saç Bantları İle 80’lere Yolculuk Yapın

80’li yılların trendleri, modanın her alanında olduğu gibi saç aksesuarlarında da karşımıza çıkıyor. Saç bantları da bu aksesuarların başında geliyor. 80’lere damga vuran bu aksesuarları 2020-2021sonbahar-kış sezonunda en çok kullanılan saç aksesuarları arasında görmek mümkün.

Birçok defile karşımıza çıkan bu bantları çeşitli şekillerde görmek mümkün. Bazıları saç bantlarını toplanmış saçlarla kullanmayı tercih etsen de, herkes kombinine uygun bir saç stili ve deri saç bantlarını kullanarak kombinlerini tamamlayabilir.

3) Monogram

Kış sezonunda saçlarınızı monogramlı tokalarla süslemeye hazır olun! İlk kez defilede karşımıza çıkan ve tamamı taştan oluşan M harfli tokalar, tüm saç aksesuarı tasarımı markalara da ilham olmuş durumda. Öncelikle saçınızı yarım bağladığınız zamanlarda bu tokaları rahatlıkla takabilirsiniz.

Özellikle de minimal şıklık arayanların ilk aksesuar tercihi bu yönde olmalı. Farklı modeller seçerek farkını ortaya koyun! 😉

4) Kelebek Tokalar

Bu sezon saç aksesuarlarıyla sık sık geçmişe yolculuk yapılacağa benziyor. 90’lara damgasını vuran, çocukluğumuzun en sevilen aksesuarlarından biri olan büyük kelebek tokaları eminim ki kullanmayan yoktur. Bu sezon büyük bir defilede karşımıza çıkan bu kelebek tokalar tekrar gün yüzüne çıkmış durumda.

Tekrar hayatımıza giren bu tokalardan, yeni sezonda en az bir tane edinmeyi ihmal etmeyin. Emin olun günlük kombinlerinizin vazgeçilmez aksesuarı olacak.

5) Taşlı Tel Tokalar

Taşlı tel toka dendiği zaman eminim ki herkesin aklına ilkokul yılları gelir. O yıllarda annelerimiz saçlarımızı örer ve yanlarına taşlı tel tokalar kullanırdı. Peki yine çocukluğunuza dönmek ister misiniz? Evet kış sezonu aksesuarlarına göz atacak olursanız saç aksesuarı trendleri arasında bu taşlı şık tokaları görmeniz mümkün.

Özellikle de defilelerde karşımıza çıkan bu taşlı tokalar, kısa zamanda minimal şıklık için kullanılabilecek aksesuarların başında yer alıyor. Tıpkı monogram tokalarda olduğu gibi, taşlı tokaları da aksesuar dolabınızda bulundurmayı ihmal etmeyin.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri