2019 Bayan Giyim Modası

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

2019 modasında ışıltı saçan kıyafetler, metalik tarzdaki renkler renkler ve neon kıyafetler ile etrafa adeta etrafa ışık saçabilirsiniz. Bu sezonun modalarında 1960 senelerinin kadın modasında görülecek olup uzun çizmeler ile kısa elbiseler trend olacak. Kıyafetlerde metalik altın renkleri yoğun bir şekilde olacak. Hem gündüz hem de gece giyilebilecek olan metalik altın rengi bu kıyafetler ile ortamda bütün gözler hiç şüphesiz sizin üzerinizde olacak.

Moda Kim kategorilerinde yer almakta olan 1000 lerce modern giyim ürünü ile aynaya baktığınızda gerçekten tarz sahibi olduğunuzu göreceksiniz. Bayan giyim modasındaki değişim rüzgarı her sezonda olduğu gibi bu sezonda devam ediyor. 2019 yılı bayan giyim dünyası için çok hızlı geçiyor. Özellikle bu sene yeniden trend olan mini elbise modelleri ve buna uygun olan platform topuk ayakkabılar çok revaçta.

Son sezonlarda yükselişte olan ve bu kış sezonunda da zirve noktalarını yakalayacak olan Aktüel modası da en renkli ve değişik tarzları ile karşımıza çıkacak gibi duruyor. Deri ceket ve deri etekler sonrasında, moda haftalarında deri pardesüler ve gömlekler oldukça dikkat çekti.
Kış sezonlarının vazgeçilmez kumaşı haline gelmiş olan kadife kumaşı, farklı tasarımlar ile çok güzel modelleri ortaya çıkartı. Kadife kumaş bu sezonda çok sık bir şekilde karşımıza çıkacak olan modeller arasında yer alıyor.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri